Thursday, April 29, 2010

At The Beginning (Ost. Anastasia) by Donna Lewis & Richard Marx

barusan dateng dari nganter temen ke ITN kampus III, jauhnya... kukira di Malang tnyt daerah singosari... trus pulang kruma zaki lg donlot lagu ini,,, aku bilang kan ke adikku, ini soundtrack disney ya? film apa? pas aku cari di google tyt Ost film kartun Anastacia.
jadi inget pas jaman esde :) liat pilm ini di bioskop dinoyo...


And the lyrics...




We were strangers starting out on this journey

Never dreaming what we had to go through

Now here we are and I'm suddenly standing at the beginning with you

No one told me I was going to find you

Unexpected what you did to my heart

When I lost hope you were there to remind me, this is the start



#And life is a road and I wanna keep going

Love is a river, I wanna keep flowing, life is a road

Now and forever wonderful journey

I'll be there when the world is turning, I'll be there when the storm is thru

In the end I want to be standing at the beginning with you


We were strangers on a crazy adventure

Never dreaming how our dreams would come true

Now here we stand unafraid of the future at the beginning with you

#And life....



Knew there was somebody somewhere

I need love in the dark

Now I know our dreams will live on

I've been waiting so long

Nothing is going to tear us apart

And life is a road, I wanna keep going

Love is a river I wanna keep flowing on....

Starting out on the journey

Life is a road....

Wednesday, April 21, 2010

Happy Kartini Day

...

Saturday, April 17, 2010

Hasil Seleksi Program Kemitraan Sekolah Ujian Tulis(SPKS UTUL) Brawijaya 2010

saya lagi nyari pengumuman hasil ujian tulis (utul) spks UB 2010
buat yang ketrima selamat ya

Pengumuman UTUL SPKS UB 2010

saya lagi nyari pengumuman hasil ujian tulis (utul) spks UB 2010

بسم الله الرحمن الرحيم

Ya Allah semoga hari ini lebih baik dari sebelumnya, amin...

Thursday, April 8, 2010

nope nohope

confusing...
how can i not remember you,,,
i feel so melted
i dont know u know this or not...

confusing confusing
let i know,,, what is ur feeling
do you fell the same feeling as i fell

hehehe mbuh aku ra iso coro inggris,,, my english is bad...

tulisan ini diawali dari sebuah kegejean,,,
geje ga jelas mau dibawa kemana alur ceritanya...
i write to many ... titik2 here!

when im with u, i feel electrical emotion (maksudnya pas ga sengaja aku berada 1 ruangan dalam radius beberapa meter darimu kok aku ngerasa gimanaaaaa gt...)

aku ga tau,,, aku kenapa!

nulis ini aja bikin atiku jedag jedug ser ser-an...

ya Allah berikanlah jawabanMu ya Allah...

mohon dengan sangat,,,

NB: nad yang Ngebet Banget

wweeee akhirnya aku nulis juga walo ga jelas isine,,, doakan saya bisa memperbaikinya!

just relax and open your mind


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com